Predaj, pozemok pre rodinné domy, 1 m2, Liptovský Mikuláš 114,00 EUR/m2 navrhnúť cenu

?ZNÍŽENÁ CENA, STAVEBNÝ POZEMOK, IS v dosahu intravilán od 567 m2, UHORSKÁ VES

??Predávame veľmi atraktívny stavebný pozemok v obci Uhorská Ves, ktorý je pripravený na okamžitú výstavbu. Ide o ideálnu príležitosť pre tých, ktorí hľadajú svoje miesto na výstavbu vlastného domu. Nezmeškajte túto skvelú príležitosť mať svoj vlastný dom v peknom prostredí a blízko mesta. Pre viac informácií a termín obhliadky nás neváhajte kontaktovať.

Táto ponuka v malebnej obci Uhorská Ves  je skvelý kompromis. Do mesta to máte  na skok po cyklochodníku, ktorý kopíruje tok Váhu a na aute po diaľnici sa ešte pohodlnejšie  vyhnete mestským zápcham .
Pre lepšiu predstavu s novým bývaním na tejto adrese sme pre Vás pripravili krátke video s možnosťami pre usporiadanie pozemku TU: https://youtu.be/DSFGBk8KcW4
??Uvádzame do predaja STAVEBNÝ POZEMOK , na ktorom sa nenachádzajú žiadne stavby a ktorý  nie je zaťažený žiadnymi bremenami, ťarchami. Ponuka tohto rovinatého pozemku osloví každého, kto uprednostňuje rýchlu dostupnosť do okresného mesta Liptovský Mikuláš a zároveň aj moderné bývanie v obci. Pozemok je súčasťou trojice pozemkov, ktoré spolu susedia a predávajú sa spoločne, ako aj oddelene. Nachádzajú sa v katastrálnom území Uhorská Ves, priamo v intraviláne obce Uhorská Ves, s veľmi zaujímavou polohou a s prístupom z tichej uličky po obecnej ceste. Vďaka umiestneniu ponúkajú pozemky panoramatické výhľady, ako aj množstvo zelene v okolí. Podľa aktuálnej UPI ide o zastavané územie  s možnosťou okamžitej  výstavby  rodinných  domov. Dostupné sú tu všetky potrebné siete na hranici pozemku, hlavne blízke pripojovacie body pre optický internet a ostatné IS, okrem plynu, ktorý nie je zavedený v obci.
Predmetné pozemky podľa UPI sú schválené pre IBV, s indexom zastavaných plôch až do 50%.Táto nehnuteľnosť ponúka okrem vízie výnimočného bývania aj zaujímavý investičný rozmer. Vzhľadom na jedinečnú lokalitu  je táto ponuka v dnešnej dobe rastúcich úrokov, inflácie a celkovej neistoty ideálnym riešením na uloženie úspor. Pozemkov v obci Uhorská Ves  je málo, nové sa nedevelopujú, a pritom dopyt je po nich silný, a to aj pri trhovej recesii. Preto si držia svoju hodnotu v čase, v našom prípade sa očakáva rast a to navyše bez akýchkoľvek režijných nákladov. Pozemky  sú právne vysporiadané, rovinaté, čiastočne oplotené a spolu  tvoria jeden funkčný celok. Informatívne časové príjazdy sú  pre LH - 8 min, LM- 8 min, ďialničný privádzač D1- 2 min,Tatralandia - 12 min, Jasná -22 min.
??CENA a FINANCOVANIE
Zmenila sa Vám rodinná situácia a uvažujete o kúpe nového pozemku a predaji Vašej nehnuteľnosti ? Nechcete sa zadĺžiť novým úverom od banky a rozmýšlate ako rýchlo predať Vašu nehnuteľnosť ?
ZÁMENA nehnuteľností je najrýchlejší spôsob kúpy a predaja v tomto čase.Využite túto možnosť a dajte si oceniť Vašu nehnuteľnosť pre zámenu.
A1) DELENÝ STREDNÝ POZEMOK s prístupom od obecnej cesty, s výmerou 716 m2 je cena 79 €/m2.
A2) CELÝ POZEMOK- s výmerou 1283 m2 je cena 89 €/m2.
A3) CELÝ POZEMOK- s výmerou 980 m2 je cena 109 €/m2.
A4) PREDNÝ POZEMOK- s výmerou 567 m2 je cena 114 €/m2.
Výmery pozemku je možné upraviť podľa požiadaviek.

  • Cena 114,00 EUR/m2 navrhnúť cenu
  • Vložené 13. 10. 2023
  • Číslo inzerátu AR-02F8-111832 (1.8446744083713E)
  • Výmera pozemku celkom 567 m2
  • Pitná voda vodovod
  • Odpadové vody verejná kanalizácia
  • Kanalizačná prípojka v dosahu
  • Elektrická prípojka v dosahu
  • Plynová prípojka nie je
  • Vodovodná prípojka v dosahu
  • Forma vlastníctva firemný

Kontaktovať makléra

Vladimír Jurkuliak,RSc
Vladimír Jurkuliak,RSc senior manažer Telefón: +421948089515 E-mail: jurkuliak.vladimir@allriskslovakia.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
Allrisk Slovakia Reality&Financie, s.r.o Prievozská 4/B 82109 Bratislava Telefón: 0903279217 E-mail: kodajova.denisa@allriskslovakia.sk Web:
 

Podobné reality

Pozemok pre rodinné domy, Predaj, Liptovský Mikuláš - Vitálišovce

Predaj, pozemok pre rodinné domy, 737 m2

Liptovský Mikuláš, Vitálišovce 88 440,00 EUR

Pozemok pre rodinné domy, Predaj, Liptovský Mikuláš - Vitálišovce

Predaj, pozemok pre rodinné domy, 1 207 m2

Liptovský Mikuláš, Vitálišovce 144 840,00 EUR

Pozemok pre rodinné domy, Predaj, Liptovský Mikuláš

Predaj, pozemok pre rodinné domy, 1 m2

Liptovský Mikuláš 89,00 EUR/m2

TOPlist TOPlist